Пропоную тут обговорювати українські рок-гурти, вивішувати їхні фото і кавери.
Український рок
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться213-02-2008 16:30
Полинове поле
Для мене Полинове поле один з найкращих українських рок гуртів. Група, яка народилася тільки у 2005 уже має велику кількість прихильників. Я знаю дуже багато людей, які ідуть на деякі фести тільки заради "Поля" і один з них і я. А яке ваше відношення до цього гурту?
Поделиться313-02-2008 17:46
Хоч маю на харді всього декілька треків, але дуже подобається!
А ще для себе нещодавно відкрив гурт "Димна Суміш" - ну просто супер! Градж рулить
Поделиться413-02-2008 17:59
А ти піди на їх концерт там ще більше сподобається!
У мене теж мало їхніх треків (8), але є ще 4 концертних кліпи.
Поделиться513-02-2008 18:02
Про концерти чув не мало .
Як буде нагода - то обов"язкого сходжу
Поделиться613-02-2008 18:26
Правильно, обов*язково сходи, воно того варте!!!
Поделиться713-02-2008 22:41
Цікава фото ( думаю більше ніде її не покажуть ). На фесті (РокМарафон)"Поле" виконало 4 пісні (Полиное поле, Відьма вроді Чисті душі і Вітер з Півночі) і тут їх викликали на біс, якщо подивитись на фото то видно( на Мар*яниному обличчі читається зразу - "Бля,попали!",Микола схопився за голову і взагалі гурт зібрав якесь віче ), що гурт більше пісень, м*ягко кажучи , не підготував, але викрутились тим, що ще раз виконали "Відьму".
Отредактировано Black Docent (13-02-2008 22:44)
Поделиться816-02-2008 17:24
ТОЛ.
Тол - найбільш прогресуючий гурт України. Його знають не тільки в Україні і Росії, а й у Європі, чого тільки варте 4 місце на The Global Battle of the Bands у 2006 році, що проходив у Англії !
Для мене Тол не є аж дуже класним гуртом, але слухати можна. А яке ваше відношення до цього гурту?
Поделиться919-02-2010 09:33
Тол - хороший гурт, на Українські сцені більш, аніж просто відомі. Також вже встигли про себе серйозно заявити і за її межами...
Що ж я можу сказати про своє ставлення до цього гурту.... На мою думку 1-ий і 2-гий альбоми мали шалений успіх, а от з часом не так вже і давно вийшов у них і 3-ій альбомчик, от він мене чесно кажучи дуже розчарував....
Зважаючи на розвиток більшості гуртів в мене постає одне запитання: Чому ж тоді з часом більшість гуртів переходять на важчу музику.... І можу підмітити, це не завжди позитивно впливає на подальшу долю групи.....