було би гарно бажано без позерів
Рок-вечірка у Бродах!
Сообщений 11 страница 17 из 17
Поделиться1220-12-2008 14:28
без позерів-можна,без проблем. Тільки вхід буде в 3 рази більший!
Поделиться1323-12-2008 16:37
мені вже трохи смішно робиться )))
тут подивитись на те, що робилося в парку літом і на те, що зараз робиться в "Мрії" - і це називається "без позерів"...гггг
blood angel - ласкаво просимо в будинок "культури" (ДК) - там позерів нема ))))) якраз для тебе заклад ) ти ж напевно "тру"?
і взагалі - тут вже половина Бродів поставала "трушними" готами, металюгами і т.п.
кожного місяця бачу нову людину, яка поазує свою "трушність". і тільки одиниці з тих всіх виявляються нормальними людьми!
в чому ж полягає те все "тру"???
P.S. Де ж старі знайомі? Де ті старі часи? Чого ж зараз так хреново?
Пропоную зробити подібний захід для старих знайомих...
Отредактировано Nazgul (23-12-2008 19:35)
Поделиться1427-12-2008 17:54
Правду Назгул кажеш!
Думаю після Нового року треба,би було зробити вечірку,для нас позерів=)
Поделиться1528-12-2008 09:46
О так! Старенькі позери заслуговують на якесь свято
Поделиться1623-01-2009 19:23
мені вже трохи смішно робиться )))
тут подивитись на те, що робилося в парку літом і на те, що зараз робиться в "Мрії" - і це називається "без позерів"...гггг
blood angel - ласкаво просимо в будинок "культури" (ДК) - там позерів нема ))))) якраз для тебе заклад ) ти ж напевно "тру"?
і взагалі - тут вже половина Бродів поставала "трушними" готами, металюгами і т.п.
кожного місяця бачу нову людину, яка поазує свою "трушність". і тільки одиниці з тих всіх виявляються нормальними людьми!
в чому ж полягає те все "тру"???
P.S. Де ж старі знайомі? Де ті старі часи? Чого ж зараз так хреново?
Пропоную зробити подібний захід для старих знайомих...
а чого ти зразу якшо новенькі -то зразу позери.шо новачки не можуть бути норм людьми.головне шо в тебе в середині а не те чим ти хочеш повимахуватись.впринципі в мрії позерв трохи є але мені до них паралельно
Поделиться1723-01-2009 19:26
ха.я ж зовсім забула шо там є навіть такі..неформали..які ходять в дк та шей пантуються тим